Ontwerpbestemmingsplan ‘Sluiseiland’.

Logo Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan

Sluiseiland

ter inzage ligt.

Het plangebied ligt ten oosten van de binnenstad en Blankenborch tussen het Merwedekanaal, de Kanaalweg en de Brugdijk in Vianen.

Doel van het bestemmingsplan is de ontwikkeling van het sluiseiland in Vianen met voornamelijk woningbouw.

Het voorontwerpbestemmingsplan kan vanaf woensdag 13 juni tot en met dinsdag24juli 2018 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het voorontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0620.bp0035-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze(n) over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke inspraakreactie moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw reactie betrekking heeft en de reden(en) van de reactie.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Vianen, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor het indienen van mondelinge inspraakreactie dient een afspraak te worden gemaakt met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0347 369 911. Inspraakreacties indienen per e-mail is niet mogelijk.

Tevens is er op Dinsdag 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis in Vianen een inloopbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het ontwerpbestemmingsplan toegelicht en kunt u hierover in gesprek met een aantal deskundigen op het gebied van stedenbouw en planontwikkeling. Ook is er een verder uitgewerkte maquette te zien. Naast het bestemmingsplan wordt tevens aandacht besteed aan stedenbouw, architectuur, landschap, duurzaamheid en proces.

Zoals aangegeven is het een inloopbijeenkomst. Dit betekent dat u tussen 17 en 20 uur kunt binnenlopen om de plannen te bekijken en uw vragen te stellen. Ook kunt u zich ter plekke inschrijven als belangstellende voor het project, dit kan ook via de projectwebsite: www.sluiseiland-vianen.nl.

Naar boven