Gemeente Tubbergen– Vastgesteld bestemmingsplan “Facetbestemmingsplan Parkeren Tubbergen”

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat de gemeenteraad op 28 mei 2018 heeft vastgesteld:

het bestemmingsplan “Facetbestemmingsplan Parkeren Tubbergen”

Het bestemmingsplan is opgesteld omdat per 1 juli 2018 de gemeente het parkeren dient te reguleren via het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan voorziet in een regeling op basis waarvan het parkeren gereguleerd kan worden voor alle geldende bestemmings- en wijzigings- en uitwerkingsplannen.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het bestemmingsplan ligt met ingang van 20 juni 2018 tot en met 1 augustus 2018 ter inzage. U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.BPFACETPARKEREN-VG01. De directe link hiernaar is: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.BPFACETPARKEREN-VG01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Beroep

Ingaande de dag na ter inzage legging kan gedurende een termijn van zes weken tegen het bestemmingsplan beroep worden ingediend door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeente naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig hun zienswijze met betrekking tot het ontwerp voor dit bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voor burgers is het mogelijk digitaal beroep in te stellen. De voorwaarden voor het indienen van een digitaal beroepschrift staan op www.raadvanstate.nl. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het

verzoek is beslist.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. van Benthem van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven