Ontwerpwijzigingsplan Oirschotseweg 76 in Moergestel, gemeente Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel

Het ontwerpwijzigingsplan biedt het planologisch kader voor de vergroting van het agrarisch bouwvlak van 1 tot maximaal 1,5 hectare voor de vestiging van een paardenhouderij.

 

Zakelijke beschrijving inhoud van de exploitatieovereenkomst

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een wijzigingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgesteld in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomst ter inzage.

 

Ter inzage ontwerpwijzigingsplan

Op 12 juni 2018 heeft het college besloten om het ontwerpwijzigingsplan Oirschotseweg 76 in Moergestel ( NL.IMRO.0824.WPOirschotseweg76-ON01) ter inzage te leggen. Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 22 juni 2018 tot en met 3 augustus gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het ontwerpwijzigingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. U kunt de stukken alleen inzienen, als u er een vraag over wilt stellen kunt u een afspraak maken. Dit doet u telefonisch via (013) 529 13 11.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij het college van Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen. Tegen de overeenkomst kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

 

Naar boven