Ontwerpbestemmingsplan ‘Genderen’, gemeente Aalburg.

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 21 juni 2018 tot en met woensdag 1 augustus 2018 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

 

ontwerpbestemmingsplan ‘Genderen’ met plan id NL.IMRO.0738.BP4000-ON01

 

Plangebied en aanleiding

Het plangebied van het bestemmingsplan bestaat uit de gronden gelegen in de kern Genderen. Dit gebied wordt begrensd door de Nieuwe Steeg, Genderensedijk, Provincialeweg-Zuid, Hoofdstraat, Buitenstraat en de aangrenzende gronden. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wettelijke plicht om bestemmingsplannen actueel te houden. Daarnaast zijn er enkele ruimtelijke initiatieven in de kern Genderen waaraan de gemeente medewerking wil verlenen.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het betreffende perceel. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

 

Tervisielegging

Binnen de termijn van de tervisielegging kunnen, uitsluitend op afspraak met de balie VROM, de stukken behorende bij het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien. U kunt de balie VROM vinden aan de Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente op het telefoonnummer (0416) 698 700 of via de website www.aalburg.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Genderen’ is tevens digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Tevens kan een zienswijze mondeling kenbaar worden gemaakt. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met afdeling VROM, bereikbaar op telefoonnummer (0416) 698 781.

Voor verdere inlichtingen over het bestemmingsplan en het indienen van een zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

 

Naar boven