Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied tweede herziening – Vinkebrug 4”

Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude

]Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied tweede herziening – Vinkebrug 4”. Deze publicatie is een herhaling en vindt plaats omdat de vorige per abuis niet lokaal is gepubliceerd, maar alleen in de Staatscourant.

Ontwerpbestemmingsplan.

Het plan beoogt de verwijdering planologisch te regelen van een woning die op grond van het Luchthaven Indelingsbesluit Schiphol is geamoveerd in de zogenaamde sloopzone van de Polderbaan van de luchthaven Schiphol. Het ter plaatse hebben van een (agrarische) bedrijfswoning komt daarmee te vervallen.

Termijn van ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 18 juni 2018 tot en met 30 juli 2018. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis van Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het plan is tevens in te zien op de gemeentelijke website: www.haarlemmerliede.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is daarnaast in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer ID NL.IMRO.0393.2eHerzBuitengeb – OW01).

Zienswijze.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Schriftelijk kan de zienswijze worden gestuurd naar Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kan contact worden opgenomen met de heer Michel Driessen, via michel.driessen@haarlemmermeer.nl.

 

Naar boven