Beschikking hogere waarden geluid Antwerpsestraat 110, Putte

Logo Woensdrecht

Overeenkomstig de Wet geluidhinder maken Burgemeester en wethouders van Woensdrecht bekend dat zij besloten hebben een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting ten gevolge van wegverkeerslawaai vast te stellen voor de inpandige realisatie van 1 woning op het adres Antwerpsestraat 110 te Putte.

Inzage

Dit besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 14 juni 2018 2018 gedurende zes weken voor een ieder bij de centrale balie van het gemeentehuis tijdens de openstellingsuren ter inzage. De stukken kunnen buiten de openstellingsuren op afspraak worden ingezien. Indien gewenst kan tegen betaling van de kosten afschrift worden verkregen van de relevante stukken.

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, ingaand op de dag na de datum van verzending van dit besluit, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woensdrecht, Postbus 24, 4630 AA te Hoogerheide. Indiening van een bezwaarschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld.

Na indiening van het bezwaarschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA BREDA.

Hoogerheide, 13 juni 2018

Naar boven