Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Achter den Eijngel

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 15 juni 2018 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Achter den Eijngel ter inzage ligt.

Plan

Al jaren wordt de locatie Achter den Eijngel gezien als potentiële woningbouwlocatie in Lennisheuvel. In 2015 is het beeldkwaliteitsplan opgesteld dat in de planvorming heeft gediend als inspiratiekader voor projectontwikkelaar Janssen de Jong en bouwonderneming Hazenberg Bouw. De initiatiefnemers zijn, in samenwerking met de gemeente, voornemens om ter plaatse van de locatie Achter den Eijngel circa 85 grondgebonden woningen te realiseren.

Het plangebied voor de nieuwe woningbouwlocatie Achter den Eijngel is gelegen tussen de bestaande bebouwing aan de zuidzijde van de kern Lennisheuvel en de Heerenbeekloop. Ten westen wordt het plangebied omsloten door de Mijlstraat, ten oosten door de bestaande houtwal ter hoogte van de bestaande woning Ploeg 5.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Achter den Eijngel” is vanaf 15 juni 2018 gedurende de termijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP08AchterEijngel-OTW1, of via de volgende directe weblocatie: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0757.BP08AchterEijngel-OTW1

De stukken liggen ook in kopie ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op maandag en dinsdag van 8:30 tot 17:00 uur, woensdag en donderdag van 8:30 tot 19:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

Zienswijzen

Tot en met donderdag 26 juli 2018 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel of via het emailadres www.gemeente@boxtel.nl. Doe dit onder vermelding van naam, adres en het onderwerp: “Zienswijze Achter den Eijngel”.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de gemeente Boxtel (zie onderstaande telefoonnummers). Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer R. Poort, bereikbaar op het telefoonnummer 0411 655 307 en per email op R.Poort@MijnGemeenteDichtbij.nl of de heer D. van de Ven, bereikbaar op het telefoonnummer 073 553 1660 en per mail op D.vd.Ven@MijnGemeenteDichtbij.nl

Naar boven