Ontwerpuitwerkingsplan Hof van Sombroek

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onderdeel a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 14 juni 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

het ontwerpuitwerkingsplan Hof van Sombroek te Heiloo.

 

Doel van het ontwerpuitwerkingsplan

Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch – juridisch mogelijk maken van realisatie van totaal 8 woningen op het betreffende perceel tussen de hoek Krommelaan, Groeneweg, Vennewatersweg te Heiloo. Op het perceel dat is opgenomen in het uitwerkingsplan ‘Hof van Sombroek’ zijn drie 2 onder één kap woningen en 2 vrijstaande woningen gepland. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking van het betreffende perceel binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

 

Ter inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt van donderdag 14 juni 2018 tot en met woensdag 25 juli 2018 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

 

Inzien via internet

op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpHofvansombroek-0301;

als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen - Zuiderloo Heiloo - Uitwerkingsplan Hof van Sombroek.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpuitwerkingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpuitwerkingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Hof van Sombroek te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, team plannen en projecten telefoonnummer 088 909 7508.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, team plannen en projecten, telefoonnummer 088 909 7508.

 

Heiloo, 13 juni 2018

 

 

Naar boven