Ontwerpwijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Binnenveldse Hooilanden

Logo Ede

Zaaknummer 92546

Op grond van art. 3.6 Wet ruimtelijke ordening

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ‘Agrarisch Buitengebied, Binnenveldse Hooilanden’, met nummer NL.IMRO.0228. BPW2017AGBG0032-0201, in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 14 juni tot en met woensdag 25 juli 2018 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat betreft een aantal percelen in het Binnenveld, die gewijzigd worden in de bestemming ‘natuur’. Dit om nieuwe natuur in het kader van het natuurontwikkelingsproject de Binnenveldse Hooilanden mogelijk te maken. Ten behoeve van de realisatie van deze natuur hebben provincie, waterschap en betrokken gemeenten het ‘Schetsontwerp Binnenveldse Hooilanden’ vastgesteld. Het wijzigingsplan maakt onderdeel uit van dit project.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Lidwien Wolters, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 0343.

Naar boven