Ontwerp bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen

Logo Apeldoorn

Vanaf 14 juni 2018 tot en met 25 juli 2018 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1192-ont2 ter inzage. Het ontwerp betreft het realiseren van 2 vrijstaande woningen naast de bestaande woning aan de Voorsterweg 25 Loenen. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

∙ schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Voorsterweg naast 25 Loenen'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

∙ mondeling: maak een afspraak met de heer E. Munneke, tel (055) 580 1832.

∙ digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 13 juni 2018

Naar boven