Ontwerpbestemmingsplan Slenakerweg 5 te Gulpen

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het realiseren van twee zorgvakantiewoningen, een stal voor de stalling van paarden en de opslag van gereedschap op de locatie Slenakerweg 5 te Gulpen, kadastraal bekend gemeente Gulpen, sectie G, nummers 176 en 177.

 

Het bestemmingplan voorziet in het verbouwen van de bestaande recreatie-/opslagruimte in twee zorgvakantiewoningen, waarbij de bestaande bebouwing wordt uitgebreid met serres en terrassen. Tevens wordt er een nieuwe stal gerealiseerd voor de stalling van paarden en de opslag van materialen en gereedschappen. Deze verbouw en aanbouw draagt bij aan een verbetering van de kwaliteit en de uitstraling van de locatie.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Slenakerweg 5 te Gulpen” en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 14 juni 2018 tot en met 25 juli 2018 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten, mevrouw mr. M.J.M. Godschalk via het algemene telefoonnummer 14043.

Naar boven