Ter inzagelegging van het ontwerp van het ‘Bestemmingsplan Vossenakker, 2e uitwerking, tevens 1e wijziging’ van het bestemmingsplan ‘Vossenakker’ te Elburg/Oostendorp.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van Elburg maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerp van het ‘Bestemmingsplan Vossenakker, 2e uitwerking, tevens 1e wijziging’ te Elburg/Oosterdorp en het ontwerpcollegebesluit. Het plan betreft een uitwerking van een deel van het bestemmingsplan ‘Vossenakker’

De woonwijk Vossenakker is globaal gelegen tussen de Oostelijke Rondweg, de Oostendorperstraatweg en de Kruidenlaan in Elburg/Oostendorp. In het gebied van het plan worden twee woningbouwlocaties nader ingevuld.

  • 1.

    In het noordelijk deel van het plangebied, globaal aangegeven op de hoek van de Oostelijke Rondweg met de Kruidenlaan, direct ten zuiden van het ‘Oostenlicht’, wordt onder meer een appartementengebouw gerealiseerd met 16 woningen met aan weerszijden daarvan 23 grondgebonden rijenwoningen en de daarbij behorende infrastructuur;

  • 2.

    Verderop, in het zuidelijk deel van het plangebied aan de oostzijde van de Kruidenlaan, worden 3 tweekappers gebouwd (6 woningen) met een aanpassing van het speelterrein. De ter plaatse geldende milieucirkel wordt gewijzigd ten gunste van woningbouw.

 

Met ingang van woensdag 13 juni 2018 liggen het ontwerpbesluit en het ontwerpuitwerkingsplan met de daarbij behorende bijlagen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, themabalie ‘Vergunningen’. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

De stukken kunnen gedurende de bovengenoemde periode worden geraadpleegd via:

 

- de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder Bekendmakingen Elburg; onder Bestemmingsplan.

- op de landelijke website kan het ontwerpuitwerkingsplan c.a. worden geraadpleegd onder:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.UP2VOSSENAKKER-ONT1

 

Gedurende de bovengenoemde termijn van de ter inzageligging van de stukken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de ontwerpuitwerkingsplan c.a. en het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer G. Steentjes of mevrouw S. Kiewiet (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 12 juni 2018.

Naar boven