Vastgesteld bestemmingsplan Tiel Oost – Vijverterrein 2

Logo Tiel

De gemeenteraad van Tiel heeft in zijn vergadering van 23 mei 2018 het bestemmingsplan ‘Tiel Oost – Vijverterrein 2’ ongewijzigd en zonder exploitatieplan vastgesteld.

Het plan betreft de bouw van maximaal 43 woningen op het Vijverterrein aan de Zwaluwstraat/ Vijverlaan in Tiel. Het plan sluit aan op het naastgelegen woningbouwplan Vijverterrein.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van donderdag 7 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 in Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket, telefoon: (0344) 637 167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.BP00033-va01

Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage, worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Tiel, 6 juni 2018

Naar boven