Bestemmingsplan De Driehoek 2016, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Bestemmingsplan in werking getreden

Het bestemmingsplan De Driehoek 2016, zoals dat door de gemeenteraad op 8 maart 2018 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 12 april 2018 tot en met 23 mei 2018 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is beroep ingesteld, maar geen verzoek om voorlopige voorziening ingediend. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 24 mei 2018 in werking getreden.

 

De Driehoek is het gebied ten noorden van de kern van Ermelo, gelegen ten westen van bedrijventerrein Veldzicht en de spoorlijn Amersfoort-Zwolle. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door het gebied van De Groene Zoom (gemeentegrens Harderwijk, ten noordwesten van de Fokko Kortlanglaan) en ten zuiden door de Julianalaan/’s Heerenloo.

 

Het bestemmingsplan biedt de basis voor (her)ontwikkeling ter verbetering van het gebied. Versterking van de ruimtelijke kwaliteit staat centraal bij de nieuwe ontwikkelingen. Er is een beeldkwaliteitsplan opgesteld met landschappelijke randvoorwaarden ten behoeve van de (her)ontwikkelingen. Het plan is afgestemd op actuele wet- en regelgeving en beleidskaders en faciliteert binnen die kaders diverse ontwikkelingen.

 

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis. U moet hiervoor een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 73 21. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPdedriehoek2016-0401.

 

Ermelo, 6 juni 2018.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven