Ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied, wijziging De Haar 6, Witharen’ (Rectificatie)

Logo Ommen

Deze bekendmaking vervangt de bekendmaking van 30 mei 2018 omdat het wijzigingsplan niet digitaal raadpleegbaar was via de landelijke link naar ruimtelijke plannen.

Vanaf donderdag 7 juni 2018 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied, wijziging De Haar 6, Witharen’ gedurende zes weken opnieuw ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 18 juli 2018.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het perceel De Haar 6 in Witharen. De woonbestemming wordt omgezet in een agrarische bestemming ten behoeve van een paardenfokkerij.

Waar ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 7 juni 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Bij het wijzigingsplan hoort ook een bedrijfsplan. Het bijbehorend bedrijfsplan is alleen op afspraak in te zien bij de Publieksdienst in het gemeentehuis van Ommen.  

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • 1.

    via e-mail (bij voorkeur) : ga naar http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • 2.

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: College Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze wijzigingsplan, De Haar 6, Witharen”,

  • 3.

    of mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529 

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Ommen, 6 juni 2018

Naar boven