Uitwerkingsplan Mortiere fase 9C

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat het ontwerpbesluit tot uitwerking van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ ex artikel 3.6, lid 1, sub b van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de realisatie van maximaal 31 grondgebonden woningen, gedurende 6 weken, van 1 juni 2018 tot en met 13 juli 2018, ter inzage liggen bij de vakbalie in het stadskantoor.

Het plangebied betreft een deel van de wijk Mortiere, ten noorden van het centrale park. De locatie is gelegen nabij de penitiaire inrichting Torentijd en de Torenweg.

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Mortiere fase 9C’ is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en verbouwen/bestemmingsplannen/plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpuitwerkingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ ID’ de plancode NL.IMRO.0687.BPUMORF9C-ON01 in te vullen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde termijn is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118)675225.

 

Naar boven