Besluit coördinatieregeling: Bronckhorst, toepassen coördinatieregeling bestemmingsplanherzieningen en omgevingsvergunningen in het kader van het bestemmingsplan landelijk gebied Bronckhorst

Logo Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bronckhorst maken bekend dat de gemeenteraad van Bronckhorst op 22 februari 2018 heeft besloten om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 lid 1 sub b van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) toe te passen op toekomstige bestemmingsherzieningen en omgevingsvergunningen in het kader van het bestemmingslan Landelijk gebied Bronckhorst.

Deze coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over een bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te besluiten in gevallen waarbij ook sprake is van toetsing aan de stikstofgebruiksregels. De besluiten worden gezamenlijk voorbereid en bekendgemaakt. Dit betekent dat slechts één gecombineerde procedure doorlopen hoeft te worden in plaats van afzonderlijke procedures. Op de te coördineren besluiten is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

De stukken zijn digitaal te raadplegen. Desgewenst kunnen wij de stukken per post naar u opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Tegen het besluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

 

Naar boven