Bekendmaking zakelijke inhoud anterieure overeenkomst wijzigingsplan "Buitengouwweg 2" te Middelie

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam maken bekend dat zij een anterieure overeenkomst zijn aangegaan voor een bouwplan aan de Buitengouwweg 2 te Middelie. Deze overeenkomst gaat over grondexploitatie zoals bedoeld in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening.

 

Zakelijke beschrijving

Deze overeenkomst is met initiatiefnemer aangegaan voor de bouw van twee woningen (waarvan één ter vervanging van de bestaande bedrijfswoning) op het perceel kadastraal bekend gemeente Middelie, sectie D, nummers 262 en 156 (ged), gelegen aan de Buitengouwweg 2 te Middelie. Dit plan wordt mogelijk gemaakt middels toepassing van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in artikel 36.4 van het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Zeevang 2016’.

 

Zakelijke inhoud

Hieronder staat een korte weergave van de zakelijke inhoud van de overeenkomst:

 

  • 1.

    de gemeente neemt de inspanningsverplichting op zich om het wijzigingsplan ”Buitengouwweg 2” in procedure te brengen;

  • 2.

    de kosten van planontwikkeling en de daarvoor noodzakelijke onderzoeken komen voor rekening van initiatiefnemer en de initiatiefnemer vergoedt aan de gemeente mogelijke planschade die voortkomt uit dit plan.

     

Geen zienswijzen, bezwaar en beroep

Het is niet mogelijk om tegen deze overeenkomst zienswijzen, bezwaar of beroep in te dienen.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de sectie Omgevingsbeleid van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar via telefoonnummer 0299 - 398398.

 

Edam-Volendam, 28 mei 2018

Naar boven