Ontwerp wijzigingsplan

Logo Appingedam

Burgemeester en wethouders van Appingedam maken, gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening,

bekend dat het volgende ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt:

 

Appingedam – Olingerweg 1.

 

Het ontwerp wijzigingsplan beoogt de realisatie van een mestzak en de vervanging van een schuur aan de Olingerweg 1 in Appingedam. De initiatiefnemer wil hiertoe de situering van het bouwperceel met inbegrip van het daarbinnen gelegen bouwvlak aanpassen.

 

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Het ontwerp wijzigingsplan Appingedam – Olingerweg 1 met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 31 mei 2018 gedurende zes weken tot en met woensdag 11 juli 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • 1.

    Het digitale ontwerp wijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.0003.WPAPP18OLINGERWEG-ON01)

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge ontwerp wijzigingsplan liggen ter inzage bij de Publieksbalie in het Stadskantoor te Appingedam, Wilhelminaweg 14.

Zienswijze indienen

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Appingedam, Postbus 15, 9900 AA, Appingedam. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0596) 691 100.

Naar boven