Ontwerp bestemmingsplan Bierdragerspad, Etten-Leur.

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 31 mei tot en met 11 juli 2018 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Bierdragerspad’ (NL.IMRO.0777.0127BIERDRAGERSPAD-2001) met bijhorende onderzoeken. Het ontwerp plan kan worden ingezien in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl onder Plannen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen > Bierdragerspad en de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek op adres of code).

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Bierdragerspad’ heeft betrekking op een deel van de achtertuin van de panden Lange Brugstraat 27 en 31. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van twee aaneengesloten woningen. Deze woningen komen aan het Bierdragerspad.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over het ontwerp bestemmingsplan “Bierdragerspad’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur (postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur).

Etten-Leur, 30 mei 2018

Naar boven