Terinzagelegging vastgestelde ‘Beheersverordening Elburg 2018, locatie Hokseberg’

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening, de Gemeentewet en de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad op 14 mei 2018 de ‘Beheersverordening Elburg 2018, locatie Hokseberg’ heeft vastgesteld. Deze verordening bestaat uit een verbeelding van het plangebied Hokseberg (het gebied aan de noordwestzijde van ’t Harde en globaal omsloten door de Stadsweg en de Hokseberg), regels en een toelichting. Zij geven de bestaande planologische situatie weer.

Reden voor deze vaststelling is dat als gevolg van een wetswijziging ook een beheersverordening zelf moet voorzien in een (thans nog in de bouwverordening opgenomen) parkeerregeling.  Met deze verordening wordt voor het gebied Hokseberg feitelijk de geldende regeling opnieuw vastgesteld, maar nu aangevuld met de gemeentelijke parkeerregeling.

Met ingang van woensdag 30 mei 2018 liggen de vastgestelde beheersverordening met de daarop betrekking hebbende bijlagen en het raadsbesluit c.a. voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie Vergunningen. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688.

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

- de gemeentelijke website: www.elburg.nl /Bestuur/Bekendmakingen/Bestemmingsplan

- de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BHVHOKSEBERG-VST1

De beheersverordening treedt in werking op de dag na bekendmaking van het besluit, derhalve met ingang van 30 mei 2018. Tegen de vaststelling van de beheersverordening staat geen beroep open.

Elburg, 29 mei 2018.

Burgemeester en wethouders van Elburg.

Naar boven