Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan Boxtelseweg 76a te Liempde

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van maandag 28 mei 2018 gedurende zes weken het wijzigingsplan Boxtelseweg76a ter inzage ligt.

Plan

Aan de Boxtelseweg 76a te Liempde is een bedrijfsperceel met kantoorpand en bedrijfsbebouwing

aanwezig. De bedrijfsactiviteiten zijn sinds enige tijd gestaakt. Initiatiefnemer heeft de locatie gekocht

en is voornemens de locatie in gebruik te nemen als een woonperceel. Voor het perceel Boxtelseweg

76a geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’ van de gemeente Boxtel. Hierin heeft het perceel

de bestemming ‘Bedrijf’. De gewenste woonfunctie past niet rechtstreeks binnen de kaders van het

vigerende bestemmingsplan.

Voor de gewenste ontwikkeling is een wijziging van het vigerende bestemmingsplan noodzakelijk.

Middels de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan (artikel 8.8.3) kan de

wijzigingsprocedure (ex artikel 3.6 Wro) worden doorlopen. Daarvoor dient een wijzigingsplan te worden opgesteld. Dat wijzigingsplan wordt nu ter inzage gelegd.

Inzien

Het wijzigingsplan “Boxtelseweg 76a” is vanaf 28 mei 2018 gedurende de wettelijke termijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.WZ01Boxtelseweg76a-OTW1. Verder ligt een kopie van het plan ter inzage op het gemeentehuis.

Zienswijzen Tot en met 9 juli 2018 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met het secretariaat Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, via telefoonnummer (0411) 65 53 34. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 073-5531662 en per email op Y.v.Houts@mijngemeentedichtbij.nl.

Naar boven