Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Oude Hogeweg 16” en ontwerpraadsbesluit

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “Oude Hogeweg 16” en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt na afbraak van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing, twee vrijstaande woningen met gezamenlijk bijgebouw toe te staan. Daarnaast worden in de bestaande bedrijfswoning twee woningen gerealiseerd. Op dit plan is het gemeentelijke beleid voor Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB) uit 2016 van toepassing.

Met ingang van woensdag 30 mei 2018 liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, themabalie ‘Vergunningen’. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tevens kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via:

de gemeentelijke website:

https://www.elburg.nl/Bestuur/Bekendmakingen_Publicaties/Bekendmakingen_Elburg

de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BPOudeHogeweg16-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. Swart (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 29 mei 2018

Burgemeester en wethouders van Elburg

Naar boven