Geweigerde omgevingsvergunning, 16 appartementen met parkeergarage voor 19 auto’s en een bedrijfsruimte met winkelruimte, perceel Schaafstraat 26, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij voor

 

het perceel Schaafstraat 26, op 17 mei 2018 een omgevingsvergunning heeft geweigerd voor 16 appartementen met parkeergarage voor 19 auto’s en een bedrijfsruimte met winkelruimte ("bouwen" en "gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke regels")

 

BEROEP

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd, tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Amsterdam. Het beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht en de gronden van het beroep. Het beroepschrift dient (met een afschrift van het besluit waartegen beroep wordt gemaakt) te worden gezonden aan: rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

 

VOORLOPIGE VOORZIENING

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien beroep is ingesteld bij de rechtbank, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek om voorlopige voorziening (met een afschrift van het besluit en het ingediende bezwaarschrift) dient te worden gezonden aan: Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

CRISIS- EN HERSTELWET VAN TOEPASSING

Deze vergunning heeft betrekking op een project waarop afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Dit brengt met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen, dat het beroep niet-ontvankelijk wordt verklaard indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend en dat deze gronden na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

 

Dossiernummer: OLO1235989/Z14-59757

 

Amsterdam, 30 mei 2018

 

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord

 

Naar boven