Kennisgeving van het ontwerpbesluit naar aanleiding van een verzoek tot toevoeging van een addendum bij de overeenkomst inzake de afvalbeheersbijdrage voor vlakglas, Rijkswaterstaat

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat is voornemens om op grond van artikel 15.38, eerste lid, van de Wet milieubeheer akkoord te gaan met de toevoeging van een addendum bij de algemeen verbindend verklaarde overeenkomst inzake een afvalbeheersbijdrage voor vlakglas. Het addendum biedt de mogelijkheid om onder voorwaarden de afvalbeheersbijdrage te kunnen wijzigen.

Het verzoek, het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 mei 2018 tot en met 3 juli 2018 ter inzage bij Rijkswaterstaat Leefomgeving, afdeling Afval Circulair, Griffioenlaan 2, 3526 LA te Utrecht.

U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 797 1111).

Een ieder kan binnen een termijn van zes weken na aanvang van de terinzagelegging schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij Rijkswaterstaat Leefomgeving. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu p/a Rijkswaterstaat Leefomgeving, afdeling Afval Circulair, Griffioenlaan 2, 3526 LA te Utrecht, onder vermelding van ″zienswijzen PBA″ op de envelop en op de zienswijzen.

Verstuur tevens de zienswijze per e mail aan besluiten@rws.nl.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen via nummer 088 797 1111.

Naar boven