Ontwerp wijzigingsplan “Buitengouwweg 2, Middelie”

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpplan tot wijziging van de bestemming ter plaatse van de Buitengouwweg 2 te Middelie (planidentificatienr. NL.IMRO.0385.wpBuitengouwweg2-ow01) ter inzage ligt.

 

Inhoud wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders wensen gebruik te maken van de bevoegdheid op grond van artikel 36.4 van de planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zeevang 2016 om het plan te wijzigen door de bestemming ‘Agrarisch met waarden’ te wijzigen in ‘Wonen’. Hiermee wordt het planologisch mogelijk gemaakt om ter plaatse een tweede woning te realiseren, waarbij tevens alle bestaande agrarische bedrijfsbebouwing e.a. wordt gesloopt.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 29 mei 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website onder bekendmakingen.

Het fysieke exemplaar van het wijzigingsplan ligt in de genoemde periode tevens ter inzage in het gemeentehuis, W. van der Knoopdreef 1, 1132 KN Volendam.

 

Zienswijze

Gedurende tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpplan bij de college van burgemeester wethouders van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD Volendam, o.v.v. “zienswijze ontwerpwijzigingsplan Buitengouwweg 2”. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sectie Omgevingsbeleid, tel (0299) 398398. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerp wijzigingsplan deze betrekking heeft.

 

Edam-Volendam, 28 mei 2018

Naar boven