Gemeente Grave, besluit intrekking Boltsbroekweg en gedeelte van Hoogeweg te Escharen en toekennen Boltsebroek te Escharen

Logo Grave

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat het volgende straatnaambesluit is genomen:

• Voor het intrekken van de Boltsbroekweg en gedeelte van Hoogeweg te Escharen en de volledige straat te benoemen als Boltsebroek te Escharen.

Ter inzage

Het besluit met het daarop betrekking hebbende stuk ligt met ingang van woensdag

23 mei 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Tevens is het besluit digitaal te raadplegen via www.grave.nl.

Bezwaar

Indien u het met deze beslissing niet eens bent, kunt u binnen een termijn van zes weken na het verzenden van deze brief een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift dient te zijn gedateerd en ondertekend. Het bezwaarschrift moet tenminste uw naam een adres bevatten, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, en de gronden waarop u het er niet mee eens bent. Het correspondentieadres is: College van burgemeester en wethouders van Grave, Postbus 7, 5360 AA Grave.

Indien u een spoedeisend belang heeft, kunt u naast dit bezwaarschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost Brabant, afdeling Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Wanneer u beschikt over een elektronische handtekening (DigiD) kunt u dit verzoek ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Grave, 23 mei 2018

Naar boven