Hernieuwde kennisgeving Bestemmingsplan ‘Maaslandjes’ te Veen, gemeente Aalburg.

Logo Aalburg

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg opnieuw kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied ‘Maaslandjes’ te Veen, van de gemeente Aalburg. Dit gebied ligt aan de noordzijde van de kern Veen, langs de noordelijke zijde van de Maasdijk. Dit gebied bestaat uit enkele woonpercelen, percelen met dagrecreatie en een gedeelte van oppervlaktewater “De Veense Put”.

 

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wettelijke plicht om bestemmingsplannen actueel te houden.

 

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat op dit moment geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er op dit moment geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

 

Zodra het (voor)ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd kunt u daarin kennis nemen van in hoeverre met uw verzoek rekening is gehouden. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

 

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer 0416-698700.

 

 

Naar boven