Bekendmaking ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan, gemeente Westervoort

Logo Westervoort

Burgemeester en wethouders van Westervoort maken op grond van artikel

3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet

Bestuursrecht het volgende bekend.

 

In voorbereiding is een ontwerp bestemmingsplan voor het gebouw Sonnedach 1 in Westervoort. Dit is een voormalig verenigingsgebouw (Stichting Thuiszorg

Midden Gelderland). Hier is nu ZOMA Opleidingen gevestigd.

 

De inhoud van het ontwerp van het bestemmingsplan Herziening Sonnedach 1

Het ontwerp van het bestemmingsplan Herziening Sonnedach 1 heeft als doel om de zorgfuncties - die volgens de huidige bestemming ‘Maatschappelijk’ nog kunnen worden gefaciliteerd - op deze locatie definitief op te heffen. Daarvoor wordt alleen een aanpassing van de regels doorgevoerd.

 

Overleg en inspraak

Overleg op grond van het Besluit ruimtelijke ordening vindt niet plaats. Een inspraakprocedure wordt niet gehouden.

 

De procedure voor het indienen van zienswijzen

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 mei 2018 tot en met 4 juli 2018 (zes weken) voor een ieder ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Westervoort. Het kan alleen na het maken van een afspraak worden ingezien. Via de website www.westervoort.nl of telefonisch: (026) 317 99 11 kunt u een afspraak maken. U kunt de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatienummer NL.IMRO.0293.BPSonnedach1-ONO1.

 

Wilt u reageren? Binnen deze periode van zes weken is het mogelijk om schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp van het bestemmingsplan in te dienen. Een schriftelijke reactie richt u aan de gemeenteraad van Westervoort, Postbus 40, 6930 AA Westervoort. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke ontwikkeling via (026) 317 99 11. Van een mondelinge reactie wordt een beknopt verslag gemaakt.

Zienswijzen worden gebundeld en van commentaar voorzien in een commentaarnota. De gemeenteraad neemt vervolgens een besluit over de (eventueel) ingediende zienswijzen en over de vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Naar boven