Wijzigingsplan “Past.Hoefnagelsstraat 2 Milsbeek”

Logo Gennep

Burgemeester en wethouders van Gennep hebben op 8 mei 2018 het wijzigingsplan “Past.Hoefnagelsstraat 2 Milsbeek” vastgesteld. Met dit wijzigingsplan wordt de geldende bestemming ‘Detailhandel’ gewijzigd in de bestemming ‘Wonen-1’.

Inzage.

Het vastgestelde wijzigingsplan “Past.Hoefnagelsstraat 2 Milsbeek” met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 24 mei 2018 tot en met donderdag 5 juli 2018 voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep.

Daarnaast is het wijzigingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

• www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.WZ17078PASHOEF2MIL-VA01

• www.gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

 

Beroep.

Met ingang van vrijdag 25 mei 2018 tot en met donderdag 5 juli 2018 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders. Beroep kan worden ingesteld door:

- een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpwijzigingsplan heeft ingediend;

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen;

 

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding.

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 6 juli 2018. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

 

Gennep, 23 mei 2018

Burgemeester en Wethouders van Gennep

Naar boven