Verlening omgevingsvergunning met projectafwijking voor Warmoesstraat 129-131, Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat zij op 9 mei 2018 een omgevingsvergunning voor Warmoesstraat 129-131 hebben verleend.

 

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het verbouwen (en uitwisselen van horecafuncties) van het pand op de locatie Warmoesstraat 129-131 ten behoeve van de horeca van club Winston.

 

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 10 mei 2018 voor een termijn van 6 weken ter inzage bij:

 

Stadsloket, Amstel 1 te Amsterdam.

 

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0363.A1807PBSTD-VG01

 

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken, beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

 

Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Amsterdam 9 mei 2018

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven