Ontwerp-omgevingsvergunning met ontwerp ruimtelijke onderbouwing voor het bouwen van een woning en het verschuiven van een extra bouwvlak op de locatie nabij Wilgenlei 1,Bleiswijk, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een woning en het verschuiven van een extra bouwvlak op de locatie nabij Wilgenlei 1 (dossiernummer 15209) met de daarbij behorende (ontwerp)ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) ter inzage worden gelegd.

 

Beschrijving bouwplan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de bouw van een woning op de locatie nabij Wilgenlei 1 in Bleiswijk. Het voorgenomen bouwplan voldoet niet aan de bouw- en gebruiksbepalingen uit het bestemmingsplan Wilgenlei 1 omdat de op te richten woning en het andere bouwvlak voor de andere te bouwen woning voor het grootste deel buiten de huidige bouwvlakken van het bestemmingsplan worden gesitueerd.

Zienswijzen

U kunt de stukken vanaf dinsdag 15 mei 2018 tot en met maandag 25 juni 2018 inzien:

• www.ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0163P01-ONTW}

• Ruimtelijke plannen Lansingerland (https://1621.ropubliceer.nl/)

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen de ontwerpomgevingsver-gunning met ruimtelijke onderbouwing. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethou-ders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0163P01. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven