Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Bosscheweg-Baandervrouwenlaan

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 17 mei 2018 gedurende zes weken het ontwerpplan Bosscheweg-Baandervrouwenlaan ter inzage ligt.

Plan

Tegen het in 2016 vastgestelde bestemmingsplan “Bosscheweg-Baandervrouwenlaan” is beroep aangetekend. In de uitspraak van de Raad van State  van 31 januari 2018 is een van de ingebrachte bezwaren gegrond bevonden.  

Het voorgaande bestemmingsplan sloot de mogelijkheid niet uit dat op de betreffende locatie een muziekcafé kon worden gerealiseerd. De daarbij benodigde wettelijke minimale afstand van het pand tot de naastgelegen woning  kan daarbij niet worden aangehouden en daarom was dit bezwaar gegrond.

Om dit te repareren is het nieuwe bestemmingsplan zodanig aangepast dat de exploitatie van een muziekcafé in het horecapand Bosscheweg 133 - Baandervrouwenlaan 265 is uitgesloten.

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan “Bosscheweg-Baandervrouwenlaan” is vanaf 17 mei 2018 gedurende de wettelijke termijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP06Bosschew133-OTW2.

Verder ligt een kopie van het plan ter inzage op het gemeentehuis.

Zienswijzen

 

Tot en met 28 juni 2018 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000 5280 DA Boxtel.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met het secretariaat Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, via telefoonnummer (0411) 65 53 34. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 073-5531662 en per email op Y.v.Houts@MijnGemeenteDichtbij.nl

Naar boven