Ontwerpwijzigingsplan plattelandswoning ‘Abr. Kroesweg 25', Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 24 april 2018 hebben ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan plattelandswoning Abr. Kroeswegweg 25. Het ontwerpwijzigingsplan is opgesteld om de agrarische bedrijfswoning om te zetten naar een plattelandswoning. In een plattelandswoning is het mogelijk om te wonen zonder binding met het achtergelegen agrarische bedrijf, waartoe de woning behoorde. Het plangebied is gelegen aan de Abr. Kroesweg 25 in het zuidelijk gelegen buitengebied van Waddinxveen. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

Situering plangebied (zwarte rechthoek) en omgeving

Raadplegen van het ontwerpwijzigingsplan plattelandswoning Abr. Kroesweg 25

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van 10 mei 2018 gedurende zes weken (tot en met 20 juni 2018) ter inzage gelegd bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Beukenhof 1, de stukken zijn in te zien via de computer in de hal van het gemeentehuis. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.WPabrkroesweg 25-0301) en via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl

Zienswijzen

U kunt tot en met 20 juni 2018 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen over deze publicatie of het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182 of het emailadres ro@waddinxveen.nl. Alle ontvankelijke zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Waddinxveen, 9 mei 2018

Naar boven