werp Wijzigingsplan De Gouw 15

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

Het betreft een wijziging van het bouwvlak op het perceel met adres De Gouw 15 te Bovenkarspel. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure 

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 10 mei tot en met 20 juni 2018 ter inzage bij de gemeente Stede Broec. U kunt het ontwerp wijzigingsplan bekijken op www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.WPdegouw15-ON01.

Zienswijzen 

Binnen de termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijzen indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1610AA Bovenkarspel.

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp wijzigingsplan en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

 

Naar boven