Kennisgeving overeenkomst grondexploitatie, realiseren van 62 woningen, voormalige Kohnstammschool aan de Pierebaan, Monnickendam

Logo Waterland

Overeenkomstig artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat een allonge op de koop-projectontwikkelingsovereenkomst over grondexploitatie en planschade is gesloten met de initiatiefnemer met betrekking tot het realiseren van 62 woningen op de locatie van de voormalige Kohnstammschool aan de Pierebaan in Monnickendam.

 

Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de koop- projectontwikkelingsovereenkomst is in te zien bij afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

 

Naar boven