Besluit omgevingsvergunning Levantkade 84, 1019 BG te Amsterdam (kennisgeving)

Logo Amsterdam

Het plaatsen van een nieuw te bouwen woonboot op de locatie Levantkade 84, 1019 BG te Amsterdam, ingekomen op 19 mei 2017, 2985845/HZ-WABO-2017-005896.

 

Het besluit en de bijbehorende gegevens liggen van 3 mei 2018 t/m 13 juni 2018 , tijdens de openingstijden, ter inzage bij het loket van stadsdeel Oost. Voor de openingstijden kunt u bellen met 14020.

 

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u, als u belanghebbende bent bij het besluit, vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, binnen zes weken beroep instellen bij de rechtbank. U moet wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of gegronde redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan.

Stuur uw beroepschrift naar:

 

De Rechtbank Amsterdam

Sector Bestuursrecht Algemeen

Postbus 75850

1070 AW Amsterdam

 

Of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Op deze site vindt u ook meer informatie.

Vermeld in uw beroepschrift altijd:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening;

  • het besluit waartegen u beroep instelt, datum en referentienummer/kenmerk van het besluit;

  • indien mogelijk een afschrift van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • waarom u beroep instelt.

 

Schorsende werking

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen, dat het besluit waartegen u beroep instelt geldig blijft totdat over uw beroep is beslist.

 

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u in bij:

De voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam sector Bestuursrecht Algemeen

Postbus 75850

1070 AW Amsterdam

 

Dat kan ook via de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u een DigiD nodig. Op deze website vindt u ook meer informatie

Naar boven