Vastgesteld bestemmingsplan Snippergroen 2017

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat met ingang van woensdag 9 mei 2018 het bestemmingsplan Snippergroen 2017 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt. In dit bestemmingsplan worden alle gronden die in de in de afgelopen jaren als snippergroen zijn verkocht van een juiste bestemming voorzien. Afhankelijk van de stedenbouwkundige situatie is dit een bestemming 'Tuin' of 'Wonen-1'.

 

Wijzigingen in de vastgestelde versie

Naar aanleiding van zienswijzen zijn er een aantal wijzigingen op perceelsniveau doorgevoerd. ijdens de periode dat het plan ter inzage lag, zijn er nog een aantal stukken snippergroen verkocht. Deze verkopen zijn in de vast te stellen versie verwerkt, zodat ook deze mensen hun grond kunnen gebruiken als tuin. In totaal zijn nog ca. dertig stukjes snippergroen toegevoegd.

 

U kunt het plan inzien van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991236-VB01.

 

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Kampen;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpplan in te stellen;

  • 3.

    belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het ontwerpplan heeft aangebracht.

     

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven