Kennisgeving terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning wijziging servicegebouw naar dienstwoning camping Recht van ter Leede 25 te Leerdam

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het omzetten van het servicegebouw naar een dienstwoning bij de camping aan Recht van ter Leede 25 te Leerdam.

Voor deze procedure is de algemene verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Leerdam d.d. 11 november 2010 van toepassing.

 

Ontwerp-omgevingsvergunning

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken, kunnen vanaf 18 januari 2018 gedurende zes weken worden ingezien op het stadskantoor aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA te Leerdam en in elektronische vorm worden geraadpleegd op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daarvoor gebruikmaken van het planidentificatienummer: NL.IMRO.0545.PBRechtvtLeede25-OW01.

 

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan iedereen schriftelijk (geen e-mail) een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA in Leerdam.

 

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Voor meer informatie over de procedure en over het geven van een mondeling zienswijze kunt u contact opnemen met de heer I. Slager, telefoonnummer 088 – 599 75 26 of per email: i.slager@vijfheerenlanden.nl.

 

Leerdam, 17 januari 2018

 

Naar boven