Vaststelling bestemmingsplan Waarddijk 6A Heerhugowaard

Logo Heerhugowaard

De gemeenteraad van Heerhugowaard heeft op 19 december 2017 het bestemmingsplan Waarddijk 6A vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Waarddijk 6A in het buitengebied van de gemeente Heerhugowaard.

Het bestemmingsplan is ongewijzigd gebleven ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen.

Terinzageligging

Het vastgestelde plan ligt met ingang van 8 januari 2018 ter inzage bij de receptie in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1, De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam Waarddijk 6A invult of de volgende code: NL.IMRO.0398.BP69WAARDDIJK6A-ON01 invult, wordt u direct naar het plan geleid.

Beroepsmogelijkheden

Vanaf 16 januari 2018 kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld door,

belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan naar voren hebben gebracht;

belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te stellen;

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  's-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit, naast het beroep, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Een beroepschrift moet worden gericht aan: De Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan: De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Heerhugowaard, 8 januari 2018

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

03OV03s

 

Naar boven