Wijzigingsplan Bulkstraat - Geluidzone

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.1116BULKSTRGELUID-0401

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 30 april 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt het

  • -

    wijzigingsplan Bulkstraat - Geluidzone NL.IMRO.1674.1116BULKSTRGELUID-0401.

In voorbereiding is thans de nieuwe woonlocatie De Hoogt in Wouw. Ter plaatse van enkele van de geplande nieuwe woonpercelen was sprake van een geluidzone vanwege het naastgelegen kranenbedrijf. Verband houdend met de nieuwe milieuvergunning voor dit bedrijf is het mogelijk gebleken om deze zone te laten vervallen. Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet hierin.  

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor, Stadserf 1 in Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.  

Beroep

Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. 

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team RO - Realisatie, de heer mr. J.C.P.J.M. Vergouwen (telefonisch: 14 0165 of per e-mail: j.vergouwen@roosendaal.nl).

Roosendaal, 26 april 2018

Burgemeester en wethouders van Roosendaal

Naar boven