Gemeente Ede - Verkeersbesluit parkeerverbod - Bellestein in Ede

Logo Ede

893788

College van burgemeester en wethouders

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Bij het winkelcentrum Bellestein in Ede is een commerciële afvalcontainer geplaatst. Automobolisten parkeren auto's voor deze container. Hiermee wordt de container onbereikbaar voor de afvalwagens en is de verkeersveiligheid in het geding door het manoeuvreren van deze wagen. Om de verkeersveiligheid op de weg te verzekeren, het beschermen van weggebruikers en passagiers, het in stand houden van de weg, het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan en het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade, is het noodzakelijk om overeenkomstig bijgevoegde tekening verkeersmaatregelen in te stellen.

BESLUIT

Overeenkomstig bijgevoegde bijlagen de volgende verkeersmaatregelen in te stellen:

- het realiseren van een parkeerverbod door het aanbrengen van gele onderbroken markering.

Ter inzage

Het besluit en daarbijhorende tekening liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksbalie, Raadhuisplein 3, in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naaar het nummer 140318 (kengetal niet nodig). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Jacobs van het cluster ROG, (0318) 680 391.

Ede, 24 april 2018

Burgemeester en wethouders,

Namens deze,

Harriette Campen

afdeling Beleid Infrastructuur & Milieu

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Wij adviseren u om eerst contact op te nemen met Kevin Jacobs, (0318) 680 391, voor uitleg over het besluit. Bezwaar maakt u binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit. U doet dit door het formulier bezwaarschrift indienen in te vullen op www.ede.nl/bezwaarmaken onder het tabblad aanvragen. U mag ook een brief sturen. Als u de brief stuurt, wilt u dan de volgende punten vermelden?

- uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres;

- de datum waarop u uw brief schrijft;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- het zaaknummer of voeg een kopie van het besluit bij;

- uw handtekening.

Als u bezwaar maakt, blijft het besluit geldig totdat het bezwaar behandeld is. Na afloop van de bezwaarprocedure hoort u of het besluit wijzigt. Kunt u niet lang wachten? Dan kunt u de Rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Als de rechtbank uw verzoek toewijst, dan worden de gevolgen van het besluit opgeschort. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl.

Naar boven