Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Nieuw Noord’ Zandvoort

Logo Zandvoort

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het uitwerkingsplan Bedrijventerrein Nieuw Noord met identificatienummer NL.IMRO.0473.UpBedrijvent- va01 op 17 april 2018 is vastgesteld.

Doel

Het voormalige AWZI-terrein aan de Kamerlingh Onnesstraat wordt getransformeerd en gerevitaliseerd. Hiertoe is een uitwerkingsplan opgesteld met inachtneming van de regels opgenomen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuw Noord.

Het uitwerkingsplan “Bedrijventerrein Nieuw Noord” voorziet in de bestemmingen ‘Wonen’, ‘Bedrijventerrein’, ‘Groen’ en ‘Verkeer’. In het westelijk deel van het plangebied worden appartementengebouwen toegestaan. Direct ten oosten van deze woongebouwen zijn woon-werkwoningen aangewezen. De rest van het plangebied is aangewezen voor bedrijven, een duinparkstrook, overige openbaar groen, en wegen.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • gedurende de openingstijden bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Swaluëstraat 2 te Zandvoort.

Instellen beroep

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep. De Crisis- en Herstelwet (afd. 2 van hoofdstuk 1) is van toepassing op het uitwerkingsplan. Dit betekent o.a. dat de beroepsgronden na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld. Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overlegd.

Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over deze procedure(s) kunt u zich wenden tot de Raad van State (telefoon 070 – 426 44 26).

Naar boven