ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN BERNHARDSTRAAT 2b TER INZAGE

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bernhardstraat 2b te Hoogkarspel’ vanaf donderdag 26 april 2018 voor een ieder ter inzage ligt.

De bekendmaking is op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vervangende particuliere burgerwoning te realiseren op het perceel Bernhardstraat 2b te Hoogkarspel. Op de betreffende gronden is heden een bouwvlak voor één particuliere burgerwoning bestemd. Verzocht is het bouwvlak iets te vergroten en anders te situeren. Het beoogde bouwvlak voldoet aan de uitgangspunten van het gemeentelijk beleid voor wat betreft situering en afmetingen. Ook wordt de ruimtelijke en stedenbouwkundige inpassing van voldoende kwaliteit geacht.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0498.BPBernhardstraat2B-ON01. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hoogkarspel, bij het omgevingsloket.

Zienswijze indienen

Vanaf donderdag 26 april 2018 heeft een ieder gedurende zes weken de mogelijkheid schriftelijk (voorkeur) of mondeling een zienswijze in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Drechterland, postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met dhr. M. Groefsema van de afdeling Ruimte, tel. 0228-534100. Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven