Rectificatie Ontwerp wijzigingsplan Stiens – Harnsterdyk 7

Logo Leeuwarden

Dit betreft een rectificatie van de van woensdag 4 april 2018. In deze bekendmaking is vermeld dat het ontwerp wijzigingsplan Stiens – Harnsterdyk 7 met ingang van 5 april 2018 ter visie zou liggen. Gebleken is dat het bouwvlak niet zichtbaar is op www.ruimtelijkeplannen.nl en dat de aanduiding “specifieke vorm van agrarisch – bedrijfskavel gemengd agrarisch bedrijf” niet juist wordt weergegeven. Om deze reden wordt het aangepaste ontwerp wijzigingsplan opnieuw ter inzage gelegd.

 

Ontwerp wijzigingsplan Stiens – Harnsterdyk 7

Van 26 april 2018 tot en met 6 juni 2018 ligt het ontwerp wijzigingsplan Stiens – Harnsterdyk 7 met bijbehorende stukken ter inzage. Plangebied

Het plangebied betreft het agrarisch bedrijfsperceel met aangrenzende gronden ten behoeve van de uitbreiding van het bouwvlak aan de Harnsterdyk 7 te Stiens.

Ontwikkeling

Dit wijzigingsplan bevat de planologische kaders waarbinnen het agrarische bedrijf uit kan breiden. Het bouwvlak wordt vergroot tot 3,00 hectare. Binnen dit grotere bouwvlak ontstaan bouwmogelijkheden die aangewend kunnen worden voor het vergroten van de stallen ten behoeve vleeskuikens en koeien.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • *

    in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure

  • *

Reageren

In de periode waarin het ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college dan nog meenemen in het definitieve besluit.

  • *

    schriftelijk: schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden

Vermeld in uw brief:

  • -

    waarom u een zienswijze indient

  • -

    ontwerp wijzigingsplan Stiens – Harnsterdyk 7

  • -

    de datum

  • -

    uw naam en adres

  • -

    uw handtekening

  • -

    mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

  

Naar boven