Kennisgeving 1.3.1 Bro, inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot Hoogwaak’

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Groot Hoogwaak’ wordt voorbereid en dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot Hoogwaak’ is vrijgegeven voor inspraak.

Plan

Het bestemmingsplan biedt het juridisch en planologisch kader voor de ontwikkeling van twee appartementencomplexen op Groot Hoogwaak aan de Northgodreef, ten noordwesten van het WillemAlexanderpark. Het gaat om max. 53 zorgwoningen en max. 59 vrije sector woningen. Het noordwestelijkste appartement wordt maximaal 21,5m hoog, het andere appartementencomplex wordt maximaal 26,5m hoog, aflopend naar het zuidoosten naar max. 12m hoog. Onder het geheel komt een ondergrondse parkeergarage.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot Hoogwaak’ ligt met ingang van woensdag 25 april tot en met dinsdag 5 juni 2018 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.BPZWGrootHoogwaak-VO01.

Inloopavond

Op woensdag 16 mei 2018 is er een inloopavond. Geïnteresseerden kunnen het ter inzage liggende voorontwerpbestemmingsplan inzien en daarover vragen stellen. Het bouwplan zelf ligt niet ter inzage, omdat dat nog in ontwikkeling is. Wel zullen er al impressies van de op dit moment beoogde ontwikkeling te zien zijn. Belangstellenden welkom van 19:00 tot 21:00 uur in zaal 0.21 op de locatie Goohorstlaan 10 te Noordwijk.

Inspraakreactie

Een inspraakreactie kan door een ieder worden ingediend. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met dinsdag 5 juni 2018) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot Hoogwaak’. Voor een eventuele mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

 

Naar boven