Ontwerp wijzigingsplan Legstraat 20 in Chaam

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering van 17 april 2018 besloten het ontwerp wijzigingsplan Legstraat 20 in Chaam voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp wijzigingsplan betreft het wijzigen van een bedrijfsbestemming naar een woonbestemming. Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.wplegstraat20-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 20 april 2018 tot en met 31 mei 2018, voor een periode van zes weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

Het ontwerp wijzigingsplan bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, dhr. A. van der Zwaluw, bereikbaar via tel.: 088-3821453.

 

Alphen-Chaam, 18 april 2018

Naar boven