Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan Westeinde 9 te Oostzaan

Logo Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat zij op 3 april 2018 het ontwerpwijzigingsplan Westeinde 9 te Oostzaan met NL.IMRO.0431.BW256073-0301 hebben vastgesteld.

 

Inhoud in het kort

De eigenaar van het perceel Westeinde 9 te Oostzaan wil uitbreiden. Binnen de huidige begrenzing van het perceel is dit echter niet mogelijk, omdat er te weinig verkeersruimte overblijft voor vrachtauto’s om de draaicirkel te kunnen maken naar de laad- en losperrons. Voorgesteld ontwerpwijzigingsplan maakt het mogelijk de nieuwe bedrijfsbebouwing 3 meter naar achter te plaatsen, waardoor dit knelpunt wordt opgelost.

 

Waar en wanneer kunt u het besluit inzien?

Het collegebesluit met de betrekking hebbende stukken van het ontwerpwijzigingsplan Westeinde 9 ligt met ingang van donderdag 19 april 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 30 mei 2018) ter inzage in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan. Voor openingstijden of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de website https://www.oostzaan.nl

 

Inzage

Het plan is direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het planIdn verder aan met 0431.BW256073-0301 en kies ‘zoeken’.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oostzaan, postbus 20, 1530 AA Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Gebiedsontwikkeling, telefoon 075-651 21 00.

Naar boven