Bekendmaking wijzigingsplan Westeinde 11 te Oostzaan ongewijzigd vastgesteld

Logo Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 3 april 2018 het wijzigingsplan Westeinde 11 te Oostzaan ongewijzigd hebben vastgesteld. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is derhalve ongewijzigd vastgesteld.

 

Inhoud in het kort

Het wijzigingsplan Westeinde 11 te Oostzaan betreft het verleggen van de bestemmingsgrens ‘Bedrijf’. De eigenaar verzoekt tot een kavelvergroting van ongeveer 95 m2 om de bedrijfsbestemming en hiermee het bouwvlak voor dit perceel in één rechte lijn door te trekken, waarmee betere inrichtingsmogelijkheden voor het perceel ontstaan. Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de realisatie van de bedrijfsbestemming niet mogelijk. Hiertoe is een wijziging van het geldende bestemmingsplan noodzakelijk.

 

Waar en wanneer kunt u het besluit inzien?

Het wijzigingsplan met het IDN NL.IMRO.0431.BW2288000000-0401 met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 19 april 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 30 mei 2018) ter inzage in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan. Voor openingstijden of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de website https://www.oostzaan.nl

 

Inzage

Het plan is direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het planIdn verder aan met 0431.BW2288000000-0401 en kies ‘zoeken’.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kunnen:

belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u tegen het vaststellingsbesluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven