Verkeersbesluit van tijdelijke aard,

Logo Nissewaard

afsluiten diverse straten in Heenvliet, gemeente Nissewaard i.v.m. de paardenmarkt.

Locatie

Heenvliet

Periode

18 mei 2018 t/m 21 mei 2018

Tijdelijke verkeersmaatregel

op grond van artikel 34 en 35 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (BABW) tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen als bedoeld in artikel 12 van het BABW;

Verkeersmaatregelen vrijdag 18 mei 2018 om 18.00 uur :

In verband met de kermis worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

-het tijdelijk afsluiten van de Markt, de Wethouder Gelderlandlaan, de Vissersdijk, de Toldam en de Stationsweg in Heenvliet door middel van hekwerken en het plaatsen van verkeersbord RVV C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee).

Verkeersmaatregelen zaterdag 19 mei 2018 :

-het tijdelijk afsluiten van de Markt, de Wethouder Gelderlandlaan, de Stationsweg, de Vissersdijk (bij aansluiting op de Wieldijk), de Toldam (bij aansluiting op de Wieldijk) en de Verdouwenhoeck in Heenvliet door middel van hekwerken en het plaatsen van verkeersbord RVV C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee) en verkeersregelaars.

De winkels op de Markt zijn bereikbaar via het Branderf.

Verkeersmaatregelen zondag 20 mei 2018 :

-het tijdelijk afsluiten van de Markt, de Wethouder Gelderlandlaan, de Stationsweg, de Vissersdijk (bij aansluiting op de Wieldijk), de Toldam (bij aansluiting op de Wieldijk), de Welleweg (t.h.v. de Groene Kruisweg) en de Verdouwenhoeck in Heenvliet door middel van hekwerken en het plaatsen van verkeersbord RVV C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee) en verkeersregelaars.

De winkels op de Markt zijn bereikbaar via het Branderf.

Verkeersmaatregelen maandag 21 mei 2018 :

De Toldijk tussen Heenvliet en Geervliet en de Welleweg bij de Groene Kruisweg zijn tussen 03.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer behalve voor paardenhandelaren en marktkooplieden. Tussen 05.00 uur en 17.00 is Heenvliet afgeslotenbehalve voor ontheffinghouders en inwoners van Heenvliet.

-het tijdelijk afsluiten van de Welleweg bij de Groene Kruisweg, de Kerkweg, de Verdouwenhoeck, de Visserszijde in Geervliet, de Toldijk in Geervliet, de Welleweg bij de Bloemendaele, het kruispunt Groene Kruisweg/Verdouwenhoeck en de Wieldijk t.h.v. de Kanaaldijk door middel van hekwerken en het plaatsen van verkeersbord RVV C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee) en verkeersregelaars.

Datum besluit

16 maart 2018

Ondertekening

Burgemeester en wethouders van Nissewaard,

namens dezen,

de teamcoördinator van de afdeling Stadsbeheer,

M. Gerits- de Vos

Naar boven